sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Reeniä, reeniä!

Helouuu!

Ihan aluksi kuulumiset! Tänään on ollut taas kiva päivä, niin kuin kaikki sunnuntait tuntuu olevan. Kävin salilla, nukuin päikkärit, suunnittelin Nykin matkaa ja vielä olis läksyjä tekemättä huomiselle; sellainen leppoisa sunnuntai. Hymyilyttää :) Aurinko on taas paistanut kivasti ja lämpötilaa sellanen +18astetta, tosi kesäinen sää. Käytiin viikonloppuna myös leffateatterissa ja sitä ollaankin tehty aika usein koska täällä leffalippu maksaa $3,50 eli 2,60€! Kyllä sit Suomeen palatessa Finnkinon hinnat hirvittää...

Niin ja nyt myös jänskättää! Ensi viikon lauantaina oon jo Central Parkissa nautiskelemassa vaikkapa sitä kuuluisaa juustokakkua tai ihastelemassa Times Squaren vilinää. Koulua ei ole paljon mitään enää jäljellä ja viikko siitäkin vähästä menee Thanksgiving Holidayn merkeissä. Päivitys siis New Yorkista tiedossa parin viikon päästä.

Täällä on aivan huippu kuntosali, niin viimeisen päälle kun voi vaan olla. Se on varmaankin myös aika hiljattain rakennettu, koska kaikki siellä on niin hyvässä kunnossa. Salille pääsee siis opiskelijakorttia vilauttamalla ja se sijaitsee Student Recreation Centerissä. Kampuksen asuntoloilta pyöräilee sinne reilu viidessä minuutissa.

 
Pisteitä, joissa on aerobiseen harjoitteluun tarkoitettavia laitteita löytyy kolme + rakennusta kiertävä juoksurata. Jep, sisäratakin löytyy jos ei huvita mennä ulos juoksemaan tai käyttää juoksumattoa. Yläkerrassa on myös tosi kiva paikka, jossa käyn venyttelemässä yms. Niin eli siis kyseinen kuntosali on kahdessa kerroksessa ja siellä on myös isoja saleja, joita voi vaikkapa kavereiden kesken varata omaan käyttöön jos haluaa pelailla korista, lentopalloa, sulkapalloa tms. Itse laitteita löytyy joka nurkalta ja mun mielestä sieltä ei kyllä mitään puutu, jokaiselle lihasryhmälle jotakin. Yläkerrassa on myös peilisali, missä käyn mm. zumbailemassa ja joogailemassa aina arkisin.
 
Tajusin etten ottanut yhtäkään kuvaa alakerrasta, missä niitä laitteita on kaikkein eniten, hups. Nämä kuvat ei kyllä oikeastaan kerro kuinka suuri paikka tuo todellisuudessa on ja mitä kaikkea sieltä oikein löytyy, mutta tosi viihtyisä ja laadukas sali indeed. Niin ja arkisin paikka on auki jopa klo 23 asti! Ainut outous on tämä:
 
Vinkki seuraaville vaihtareille: ottakaahan tarpeeksi t-paitoja mukaan, toisin kuin minä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti